Usein kysytyt kysymykset

Jos haluankin peruuttaa osallistumiseni, saanko rahani takaisin?

Mikäli joudut peruuttamaan kurssille osallistumisen, palautamme rahasi seuraavin ehdoin:
* Peruutus vähintään 6 viikkoa ennen kurssin alkutapaamista; maksat varausmaksun 208 euroa.
* Peruutus vähintään kuukausi ennen kurssin alkutapaamista; saat 50% kurssimaksusta takaisin.

Missä aikataulussa varattu kurssi pitää maksaa?

208 euron varausmaksu erääntyy viikon kuluttua siitä, kun olet saanut varausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi (tai postitse kotiisi, mikäli olet erikseen toivonut niin). Loppuosa kurssimaksusta erääntyy kuukauden kuluttua laskun saamisesta. Jos kurssin alkutapaamiseen on aikaa kaksi viikkoa tai alle, erääntyy koko kurssin hinta maksettavaksi kerralla.

Kurssimaksu on oltava kokonaisuudessaan maksettu alkutapaamiseen mennessä, jotta voit osallistua kurssille.

Mitä kurssihintaan kuuluu?

Kurssihintaan kuuluvat opetus, harjoitukset, tehtävien mallivastaukset, vastauspaperit sekä kaikki opettajan jakama materiaali.

Asiakkaallamme on vapaus valita, haluaako hän osallistua simulaatiokokeeseen vai ei. Asiakas voi siis haulutessaan valita kurssin simulaatiopääsykokeella tai ilman. Simulaatiopääsykokeen voi aina myös ostaa erikseen.

Keitä opettajamme ovat?

Opettajamme ovat joko valmistumisvaiheessa olevia tai kandivaiheen opiskelijoita. Kokemuksemme perusteella itse yhä aktiivisesti opiskelevat voivat olla jopa parempia opettajia kuin valmistuneet, koska heillä on vahvempi kyky asettua pääsykokeeseen valmistautuvan asemaan.

Yrityksemme on haluttu työpaikka opiskelijoiden parissa, joten kykenemme rekrytoimaan laajan kontaktiverkostomme avulla kaikkein parhaimmat opettajat. Tämä näkyy myös asiakkaiden mielipiteissä, sillä opettajiemme saama palaute on vuodesta toiseen ollut huippuluokkaa.

Missä opetus järjestetään?

Opetustilamme sijaitsevat osoitteessa: Mannerheimintie 44, 3. krs, 00260 Helsinki. Paikka on aivan Hesperian puiston raitiovaunupysäkin vieressä, joten sinne on helppo löytää.

Kurssit alkavat ennen kuin pääsykoekirjallisuus julkaistaan. Mitä kursseilla käydään ennen materiaalin julkaisemista?

Aineisto-osuutta painotetaan pääsykokeissa selkeästi aiempaa enemmän, joten Kannustimen valmennuskursseillakin aineistokokeeseen valmistautumiseen käytetään vähän enemmän aikaa. Ennen materiaalien julkaisemista kursseilla käsitellään siis aineistokoetta, tutustutaan eri tyyppisiin aineistoihin, kirjoitetaan aineistoesseitä ja käydään läpi vastaustekniikkaa. Tarkoituksena on, että kurssilainen hallitsee valintakokeeseen liittyviä taitoja kiitettävällä tasolla ennen pääsykoemateriaalin julkaisua. Näin kurssilainen omaa parhaat välineet pääsykoemateriaalin opiskelemiseen ja oikeaan vastaustekniikkaan jo varhaisessa vaiheessa. Kaikki kurssilla tehtävät kirjoitusharjoitukset kehittävät sekä aineisto-osuuteen että kirjallisuusosioon vastaamista.

Onko mahdollista, että kurssini perutaan?

Jos läsnäolokurssille ilmoittautuu vähemmän kuin 4 oppilasta, saatetaan kurssi peruuttaa. Tämä on kuitenkin äärimmäisen harvinaista ja pyrimme välttämään sitä viimeiseen asti. Jos kurssi kuitenkin joudutaan perumaan, ilmoitamme asiasta viimeistään kuukausi ennen kurssin alkua.