Usein kysytyt kysymykset

Voinko perua ilmoittautumisen?

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus kurssille ilmoittautumisesta. Mikäli kurssille tulon peruu viimeistään 6 viikkoa ennen kurssin alkua, pidätämme vain varausmaksun 208€. Tämän jälkeen koko kurssimaksu erääntyy maksettavaksi.

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti toimistomme sähköpostiosoitteeseen toimisto@kannustin.fi.

Kurssin alkamisen jälkeen kurssin peruuttaminen ei ole mahdollista, vaikka asiakas jättäisi kurssin kesken tai ei saapuisi paikalle.

Missä aikataulussa varattu kurssi pitää maksaa? 

Ensimmäinen osa, 208 euron varausmaksu, erääntyy viikon kuluttua siitä, kun olet saanut varausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Loppuosa kurssimaksusta erääntyy kuukauden kuluttua laskun saamisesta. Varausmaksu sisältyy kurssimaksuun, eli toinen erä on kurssimaksu vähennettynä 208 euroa.  Jos kurssin alkutapaamiseen on aikaa kuukausi tai alle, erääntyy koko kurssin hinta maksettavaksi kerralla.

Kurssimaksu on oltava kokonaisuudessaan maksettu alkutapaamiseen mennessä, jotta voit osallistua kurssille.

Mitä kurssihintaan kuuluu?

Kurssihintaan kuuluvat opetus, harjoitukset, tehtävien mallivastaukset, vastauspaperit sekä kaikki opettajan jakama materiaali.

Asiakkaallamme on vapaus valita, haluaako hän osallistua simulaatiokokeeseen vai ei. Asiakas voi siis halutessaan valita kurssin simulaatiopääsykokeella tai ilman. Simulaatiopääsykokeen voi aina myös ostaa erikseen.

Keitä opettajamme ovat?

Opettajamme ovat joko juuri maisteriksi valmistuneita tai loppuvaiheen opiskelijoita, ja opettavat aina juuri omaa pääainettaan. Kokemuksemme perusteella itse yhä aktiivisesti opiskelevat voivat olla jopa parempia opettajia kuin aikoja sitten valmistuneet, koska heillä on vahvempi kyky asettua pääsykokeeseen valmistautuvan asemaan ja kaikkein tuorein tieto pääaineensa opetusmateriaaleista.

Yrityksemme on haluttu työpaikka opiskelijoiden parissa, joten kykenemme rekrytoimaan laajan kontaktiverkostomme avulla kaikkein parhaimmat opettajat. Tämä näkyy myös asiakkaiden mielipiteissä, sillä opettajiemme saama palaute on vuodesta toiseen ollut huippuluokkaa. Keväällä 2021 teimme uuden ennätyksen, kun huikeat 100 % kurssilaisista antoi opettajalleen arvosanan 4 tai 5 (asteikko 1–5, keskiarvo 4,8).

Missä opetus järjestetään?

Uudet tilamme sijaitsevat Lauttasaaressa osoitteessa Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki. Kehotamme saapumaan Kannustimelle julkisilla kulkuvälineillä: metrolla, bussilla tai kaupunkipyörällä. Lähistöltä löytyy tarvittaessa myös lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja autoille. Järjestämme aina opetusta myös etänä. Etäopetuksemme on hiottu huippuunsa etenkin vuosina 2020 ja 2021 hankitun laajan kokemuksen myötä, joten pystymme takaamaan etäopetuksessakin täyden Kannustimen opetuslaadun ja kannustavan ryhmähengen!

Kurssit alkavat ennen kuin pääsykoekirjallisuus julkaistaan. Mitä kursseilla käydään ennen materiaalin julkaisemista?

Aineisto-osuutta painotetaan pääsykokeissa selkeästi aiempaa enemmän, joten Kannustimen valmennuskursseillakin aineistokokeeseen valmistautumiseen käytetään vähän enemmän aikaa. Ennen materiaalien julkaisemista kursseilla käsitellään siis aineistokoetta, tutustutaan eri tyyppisiin aineistoihin, kirjoitetaan aineistoesseitä ja käydään läpi vastaustekniikkaa. Tarkoituksena on, että kurssilainen hallitsee valintakokeeseen liittyviä taitoja kiitettävällä tasolla ennen pääsykoemateriaalin julkaisua. Näin kurssilainen omaa parhaat välineet pääsykoemateriaalin opiskelemiseen ja oikeaan vastaustekniikkaan jo varhaisessa vaiheessa. Kaikki kurssilla tehtävät kirjoitusharjoitukset kehittävät sekä aineisto-osuuteen että kirjallisuusosioon vastaamista.

Onko mahdollista, että kurssini perutaan? 

Jos kurssille ilmoittautuu vähemmän kuin 4 oppilasta, saatetaan kurssi peruuttaa. Tämä on kuitenkin äärimmäisen harvinaista ja pyrimme välttämään sitä viimeiseen asti. Jos kurssi kuitenkin joudutaan perumaan, ilmoitamme asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua ja kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Kannustin ei ole velvollinen korvaamaan kurssin peruutuksesta aiheutuneita muita kuluja.

Miksi kurssin aikataulu on muuttunut aiemmin ilmoitetusta? Mitä jos opettaja sairastuu?

Joskus kurssiaikatauluihin joudutaan tekemään vielä muutoksia aikataulun julkistamisen jälkeen. Pidätämme oikeuden kurssipaikan ja -ajan muutoksiin ennen kurssin alkua. Opettajan sairastuessa järjestämme korvaavan opetuskerran.