Esseekirjoittamisen ennakkokurssi

Haluatko kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi?
Koetko kaipaavasi lisäharjoitusta ennen varsinaisen valmennuskurssin alkua?

Esseekirjoittamisen ennakkokurssi on esseekirjoittamisen perusteita kertaava verkkokurssi, joka sopii yliopistoon hakeville suoritettavaksi ennen valmennuskurssia tai kenelle tahansa, joka haluaa kehittyä kirjoittajana.

Esseekirjoittamisen kurssin tehtävät räätälöidään kunkin kirjoittajan tason ja tarpeiden mukaisesti. Kirjoituskurssin jälkeen omaat hyvät valmiudet aloittaa varsinainen valmennuskurssi haluaamaasi hakukohteeseen!

Monet valintakokeet sisältävät haastavia soveltavia esseetehtäviä. Kurssia suositellaan erityisesti niille, jotka tähtäävät esseetehtävistä rakentuvaan valintakokeeseen, mutta omasta esseekirjoituksesta on kulunut aikaa tai soveltava esseekirjoittaminen on tuntunut aiemmin haastavalta.

Mitä esseekurssi sisältää?

  • Alkukyselyn kirjoittajan tasosta ja tarpeista
  • 5 esseeharjoitusta, joista vähintään 2 soveltavia aineistoesseitä
  • Kirjallisen palautteen jokaisesta palautetusta esseeharjoituksesta
  • Puolen tunnin henkilökohtaisen palautetuokion opettajan kanssa kirjoittajan kehittymisestä. Toteutetaan videopuheluna.

Milloin kurssi alkaa?

  • Kurssit alkavat porrastetusti kevättalvella. Aikataulu on joustava ja aloituksesta sovitaan opettajan kanssa kurssilaisen aikataulut huomioiden.
  • Kurssille voi ilmoittautua myös loppukeväällä, jos kurssipaikkoja on jäljellä. Tiedustele vapaita kurssipaikkoja toimisto@kannustin.fi.

Mitä kurssi maksaa?

  • 238 euroa (218 euroa, kun kurssi ostetaan yhdessä toisen kurssin kanssa)

Milloin voi ilmoittautua?

Ilmoittautuminen alkaa 11.1.2021 klo 9:00!

 

Seuraa Kannustinta Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ensimmäisten joukossa uutisia kannustavimmista kursseista!