Avoimet työpaikat

Kannustin etsii uutta toimitusjohtajaa!

Kannustin Oy on Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö Kannunvalajat ry:n 100% omistama valmennuskurssiyritys. Olemme oman alamme markkinajohtaja ja menestymisemme perustuu laadukkaaseen opetukseen pienryhmissä. Yrityksen tuotot käytetään valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden hyväksi.

Haemme idearikasta, uudistushenkistä ja monipuolisista työtehtävistä innostuvaa toimitusjohtajaa. Meille on tärkeää, että nykyisen liiketoiminnan ylläpitämisen lisäksi olisit myös kiinnostunut kehittämään uusia liiketoimintoja yhdessä hallituksen kanssa.

Toimitusjohtajana vastaat liiketoiminnan johtamisesta sekä toteutat yrityksen strategiaa. Raportoit Kannustin Oy:n hallitukselle sekä suunnittelet, ennakoit ja seuraat liiketoiminnan kehittymistä.

Toimitusjohtajan työssä menestyminen edellyttää erityisesti vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Yksi toimitusjohtajan tärkeimpiä tehtäviä on uusien opettajien rekrytoiminen ja heidän esimiehenään toimiminen, joten kaikenlainen esimiestyöhön ja mahdollisesti henkilöstövalintoihin liittyvä aiempi kokemus on plussaa. Toivomme ymmärrystä yritystoimintaan ja talouteen liittyvistä asioista, jonka lisäksi eduksi luetaan kaikenlainen taloushallinnon kokemus.

Aikaisempi työkokemus Kannustimella katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Edellytämme kuitenkin tietämystä valmennuskurssitoimialasta. Työsuhde alkaa syyskuussa 2019 ja toivomme että voit sitoutua tehtävään vähintään 2-3 vuodeksi. Tehtävä on osa-aikainen ja sopii hyvin opiskelun oheen. Viikoittainen työaika vaihtelee paljon ja lopullinen työmäärä riippuu tekijästä sekä siitä, miten toimintaa lähdetään kehittämään eteenpäin.

Lähetäthän hakemuksesi 11.8. mennessä osoitteeseen rekrytointi@kannustin.fi. Ethän viivyttele hakemuksen lähettämisen kanssa, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelemme sopivat ehdokkaat elokuun alkupuolella. Tiedustelut sähköpostitse osoitteesta toimitusjohtaja@kannustin.fi tai puhelimitse numerosta 0405649886/toimitusjohtaja Iiris Koivulehto